Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سید کاظم سجادی در حاشیه‌ی بازدید از پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی،با اشاره به ظرفیت بالای کشور روسیه برای پذیرش کالاهای ایرانی، خاطرنشان کرد: بازار روسیه به دلیل زبان، تکنیک و فن بازرگانی خاص برای بازرگانان ایرانی ناشناخته است که از حضور سه میلیونی تبعه‌ی ارمنستان در روسیه می‌توان به عنوان واسط و پل ارتباطی برای ورود به بازارهای روسیه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سفیر کشورمان در ایروان ادامه داد: همچنین از پتانسیل ارمنستان برای ورود به بازار اوراسیا و کشورهای اروپایی هم می‌توان بهره برد.

 

وی در خصوص نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، اظهار کرد: به عظمت این نمایشگاه و دستاوردها و تکنولوژی ایرانیان غبطه می‌خورم و ما نمایندگان جمهوری اسلامی ایران بر خود وظیفه می‌دانیم در هر کجا که باشیم، خدمات و دستاوردهای مردم کشورمان را معرفی کنیم.

 

وی با بیان این‌که دستاوردهای آذربایجان شرقی را در ارمنستان معرفی خواهم کرد، گفت: ارمنستان عضو اتحادیه‌ی اوراسیا است که این موضوع ظرفیت 200 میلیونی را به وجود آورده و می‌توان با صادرات کالاهای ایرانی به این بازار، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت.

 

سجادی با تأکید بر این‌که باید ظرفیت‌های آذربایجان شرقی را در منطقه آزاد ارس و مغزی به نمایش بگذاریم، اظهار کرد: با یک برنامه‌ریزی مدون و تشویق بازرگانان، می‌توان از پتانسیل ارس و مغزی اندوخته‌ی خوب اقتصادی نصیب آذربایجان شرقی و کشور کرد.

 

وی با بیان این‌که فناوری در ارمنستان یکی از تکنولوژی‌های نوین است، بیان کرد: اخیرأ در زمینه‌ی تکنولوژی نانو قراردادهای خوبی در ارمنستان منعقد شده است و باتوجه به حضور دکتر خدابخش در آذربایجان شرقی، این استان می‌تواند با یک برنامه‌ریزی مناسب، به ارمنستان فناوری صادر کند.

سجادی با بیان این‌که صادرات نفتی و غیرنفتی ایران به ارمنستان سالانه 300 میلیون دلار است، گفت: بخش عمده‌ی این صادرات شامل انرژی است و بر اساس آمارهای اخیر شاهد افزایش حدود هشت درصدی صادرات به ارمنستان هستیم.

پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی rinotex2017  از 20 تا 24  آبان ماه  از ساعت 14 تا  21 در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برپا است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید